середа, 6 травня 2020 р.

"МАМА - найцінніше, що є в нашому житті", - Юлія Павлович

 Юлія Павлович, студентка четвертого курсу бакалаврської програми "Психологія" зі словами вдячності про найріднішу людину в переддень свята Мами.

"Мама - це єдина людина, яка до останнього подиху буде присвячувати своє життя дітям. Їй байдужий наш вік, чи маємо вже власну сім'ю, чи поїхали з батьківського дому - ми назавжди залишаємось дітьми. Для мами небайдужий кожен наш крок, важливий кожен наш вчинок. Мамине серце переживає наші злети та падіння сильніше власних. Тому кожен з нас має з вдячністю та турботою ставитися до своїх матерів. 
Мама - найцінніше, що є у нашому житті!
Взаємни між мамою та донькою - не така  проста річ, як здається на перший погляд. Вони вимагають багато терпіння, мудрості та любові з обох сторін.
Мама має закласти основу характеру доньки: ніжність, доброту, витончене світосприймання, вміння розумно сприймати реальність та отримувати задоволення від самоіснування. І прокласти цей шлях до доньки - через підтримку та схвалення. Донька, завдяки підримуючим словам, поглядам, жестам матері має повірити в себе, в свою красу, неповторність та унікальність. Саме це дасть можливість доньці жити в мирі та злагоді з собою.
Саме мама повинна спрямувати доньку на життєвий шлях, у якому вона реалізується як дружина, подруга, мати й бабуся".



Вдячні Юліній Мамі Оксані за доньку, а Юлії - за щирість та душевність!







Немає коментарів:

Дописати коментар