пʼятниця, 1 січня 2021 р.

Нехай у 2021 наш факультет стане ще сильнішим та кращим! - випускниця факультету Наталія Гавронська

Від імені випускників теж спішу привітати нашу Альма-матер з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай у 2021 наш факультет стане ще сильнішим та кращим!

У 2001 році я вперше переступила поріг Волинського державного університету імені Лесі Українки, а саме факультету психології. На першому курсі зі світом психології нас знайомив Власюк Дмитро Петрович. 

Куратор моєї групи - Крижановська Зореслава Юріївна була для нас, наче мама, підтримувала і допомагала. Пам'ятними були лекції і семінари Малімон Людмили Яківни, Федотової Тетяни Володимирівни, Павлюк Тетяни Миколаївни, Мушкевич Мирослави Іванівни, Бабія Миколи Федоровича, Земби Алли Богданівни та інших викладачів. 

Теплі спогади від написання дипломної роботи під керівництвом Філіппової Іннеси Юріївни. Недарма на останніх курсах зробила вибір спеціальності соціального напрямку. Адже роботу знайшла до душі у соціальній сфері: працюю психологом у Волинському обласному благодійному фонді "Карітас- Волинь" у проєкті " Національна мережа центрів для дітей та сімей". Мета якого: сприяти гідному життю вразливих дітей у суспільстві. 

Працюючи з дітьми і батьками постійно розвиваюсь і навчаюсь, відвідуючи тренінги, лекції і семінари, беру участь у міжнародних і всеукраїнських конференціях, фестивалях по психології як доповідач і тренер. 

У 2016 році стала учасником, а згодом і тренером міжнародного проєкту "Сила добра", який допомагає і вчить вирішувати конфлікти мирним шляхом.

  Радію і пишаюсь тим, що наш факультет розвивається.  Психологія дозволила мені відкрити і пізнати себе, світ, оточуючих, стосунки. Життя заграло новими фарбами, де є емоції, почуття, емпатія, ненасильницьке спілкування, творчість і безмежну любов до всього, що відбувається.


 



Немає коментарів:

Дописати коментар