пʼятниця, 26 березня 2021 р.

Життя в умовах карантину

 

На факультеті психології та соціології відбулася презентація результатів онлайн опитування на тему: «Життя в умовах карантину».

З вітальним словом до студентів та викладачів спеціальності соціологія виступила декан факультету психологія та соціологія, доцент Дучимінська Тамара Іванівна, яка закликала студентів бути активними та ініціативними, оскільки  студентські роки – це один із найкращих періодів в житті людини. А участь в різних проектах, дослідженнях допоможуть отримати відповідні фахові компетентності та сприятимуть становленню фахівців-професіоналів у сфері соціології.

Виступили також і керівники проекту: доценти кафедри загальної та соціальної психології та соціології, кандидати соціологічних наук Кузьмук Ольга Миколаївна та Любчук Валентина Василівна.

Кузьмук Ольга Миколаївна заакцентувала увагу на тому, що соціологи не можуть стояти осторонь усіх подій, що супроводжують пандемію коронавірусу. Мова йде не лише про об’єктивні події, а й про суб’єктивні, тобто думки, настрої, рівень соціального самопочуття людей, самооцінку рівня власної безпеки, ставлення до вакцинації та інше.

Лючук Валентина Василівна наголосила на тому, що дослідження на тему «Життя в умовах карантину» було проведено у три етапи: перший та третій етап – це онлайн опитування (1 етап (квітень-травень 2020 року), 3 етап (лютий-березень 2021)), другий етап – серія телефонних інтерв’ю була проведена у вересні 2020 року.

Керівники проекту зазначили, що детальніше з результатами опитування, отриманих в ході аналізу даних онлайн-опитування всі бажаючі зможуть ознайомитись на сайті Волинського університету імені Лесі Українки, де буде оприлюднена стаття.

Всім активним учасникам онлайн опитування були вручені заохочувальні призи – антисептики (актуальний подарунок в період карантину), які були надані громадським діячем, представником компанії «Супер UA» Олександром Даниловичем Ільницьким. Вручав заохочувальні призи поет, волонтер Щербик Юрій Анатолійович, який ще й принагідно подарував збірки своїх поезій факультету психології та соціології.

 





 


Немає коментарів:

Дописати коментар