вівторок, 30 вересня 2014 р.

ЗА МИР І СОНЦЕ НА ПЛАНЕТІ




Благодійна акція «За мир і сонце на планеті!»



У період святкування Всеукраїнського дня Дошкілля, спільно з дітьми,  родинами вихованців, педагогами, представниками громадської організації "Волинь-ОМЕП", студентами-психологами СНУ імені Лесі Українки проведено  благодійну акцію «За мир і сонце на планеті!», яка відбулася 28 вересня на базі Волинського обласного театру ляльок.

 На свято були запрошені і виступили з вітальним словом Гребенюк О.В., начальник управління освіти, Соломіна Т.І., головний спеціаліст управління освіти і науки ОДА та Філіппова Інесса Юріївна, голова Українського Комітету ОМЕП,  доцент кафедри загальної та соціальної психології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, яка оголосила звернення учасників благодійної акції «За мир і сонце на планеті!» в Генеральну асамблею ООН, ЮНІСЕФ, ЮНЕСКО.  

В рамках свята було організовано: виставку-продаж мистецьких виробів, представлених педагогами ДНЗ, виставку малюнків на тему: «Діти Луцька – за мир та єдність", майстер-класи з плетіння косичок та малювання прапорців на щічках, які проводили студенти СНУ імені Лесі Українки, було створено колективний малюнок «За мир і єдність в Україні!». Усіх присутніх любязно частували смачними солодощами, а від педагогів міста привітала Людмила Василіївна Сімон.

Для дорослих були відкриті благодійні скриньки в підтримку миру в Україні. Протягом акції зібрано кошти у сумі 3700грн, які будуть передані у Спілку афганців для учасників АТО. На святі діти в українських вишиванках, з прапорцями у руках збудували сонечко, яке завжди буде зігрівати нашу  планету і стане символом єдності, миру та любові! З вуст дітей звучали гасла:

                     Нехай завжди на нашій планеті буде СОНЦЕ!

                     Нехай завжди на нашій планеті буде МИР!

                      Нехай завжди у всі віки будуть ЩАСЛИВІ ДІТИ!

На завершення учасниками акції підтримана ініціатива громадської організації "Волинь-ОМЕП" про проведення акції до дня Святого Миколая «Передай свою іграшку - дошкільникам зі Сходу!».

Усі учасники святкового дійства, а це близько 500 дорослих і дітей,  розуміючи складний для країни час, продемонстрували суспільству високий патріотизм та єдність. 



Немає коментарів:

Дописати коментар