неділя, 14 вересня 2014 р.

ВІТАЄМО ЮВІЛЯРА


Сьогодні на життєвому календарі Людмили Яківни Малімон, кандидата психологічних наук, професора кафедри загальної та соціальної психології, секретаря спеціалізованої вченої ради із захисту кандидатських дисертацій, викладача Волинського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, педагога Волинської обласної Малої академії наук,  світла ювілейна дата.
 Життєвий шлях ювілярки, присвячений науково-викладацькій діяльності, яскраво свідчить — людина сама творить свою долю.
  

 Під керівництвом  Людмили Яківни в межах держбюджетної теми «Соціально-психологічні основи підвищення управлінської компетентності керівника у системі державної служби» на кафедрі здійснюються науково-прикладні розробки забезпечення управлінської культури і компетентності державних службовців. 

На чолі з професором реалізуються дослідження за такими напрямами: корпоративна культура державних службовців, організаційна ідентичність державних службовців, завчена безпорадність у професійній діяльності та захищено 3 кандидатські дисертації.

Сьогодні Людмилу Яківну вітають рідні, друзі, колеги, студенти, аспіранти, учні.  

Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі – підтримка, вдома – увага, у серці – світло від людської вдячності. Бажаємо міцного здоров’я, нових досягнень та успіхів. Нехай завжди, аж до сторіччя, Вас супроводжує щаслива зоря удачі, а у Вашому домі панують любов, злагода та добробут на многая та благая літ!

Немає коментарів:

Дописати коментар