пʼятниця, 20 березня 2015 р.

Сертифікований курс «Комунікативний тренінг польською мовою»



На факультеті 9 березня 2015р. завершився новий сертифікований курс «Комунікативний тренінг польською мовою» (72 години, тренер доцент Філіппова І.Ю.). На тренінгових заняттях учасники ознайомилися із сучасними технологіями, які забезпечують молоді набуття навичок ефективного спілкування, розвивалася мотивація  до використання соціальних умінь в крос-культурному просторі в період адаптації до активного та мобільного входження студентів в систему європейської освіти.

    Курс складався з трьох модулів: тренінг соціальних та психолінгвістичних умінь (24 год.); тренінг партнерської взаємодії (24 год.); тренінг міжкультурної комунікації та країнознавства (24 год.).

   Цей проект адресований студентам університету, які беруть участь в програмах ERAZMUS+, Гороизонт 2020 співпрацюють з польськими вузами,  хочуть пройти стажування в Республіці Польща,навчатись за подвійним дипломом за спеціальністю. Курс рекомендований для працівників  соціальної та освітньої сфери, що цікавляться досвідом роботи наших партнерів в РП і впроваджують новітні технології в своїх навчальних закладах.

    В ході навчання відбулась зустріч за «круглим столом» з керівництвом Товариства польської культури імені Еви Філінської,  перегляд фільму про діяльність товариства на Волині, дискусія про відзначений Оскаром польський фільм «Іда» та обговорення спільних українсько-польських традицій і перспектив співпраці.








Немає коментарів:

Дописати коментар